Aanleg beveiligde truckparking Tilburg - RvB-Groep

Ontwerp beveiligde truckparking

Met veel ervaring en kennis in het ontwerpen van terreinverhardingen waar veelvuldig zwaar verkeer gebruik van maakt, hebben we een ontwerp opgezet voor deze truckparking. Ervaring in de Tilburgse grond zorgde voor een doordacht plan, de juiste keuzes en een kwalitatief goed project.

In het ontwerp hebben we een funderingsconstructie berekend, welke we als één stijve plaat hebben ontworpen. Door de stijfheid van deze plaat, en de wisselende belastingen van statische en dynamische belastingen, is dit een ideale oplossing. Een cementgebonden fundering waarbij de sterkte van deze terreinfundering zorgt dat er minimaal zettingen op het terrein zich voordoen. De riolering heeft de juiste capaciteit en de putten zijn aan de buitenkant van het terrein ontworpen, zodat er geen zwakke plekken in de terreinverharding ontstaan. Er is gekozen voor een zeer solide opsluiting rondom het terrein.

De beveiliging bestaat naast onzichtbare beveiliging uit hoog hekwerk, 24/7 camerabewaking, registratie- en toegangssysteem. De combinatie van een goed lichtplan en de juiste camera’s zorgt voor een optimale beveiliging.

Aanleg truckparking

De aanleg van deze truckparking Tilburg had veel verschillende onderdelen. Voorbereidende grondwerken, leidingwerk voor voornamelijk de beveiliging en verlichting, en riolering inclusief olie/benzineafscheiders, waren de eerste werkzaamheden. Hierna hebben we de terreinfundering aangelegd, als een stijve plaat fundering middels een cementgebonden fundering.  Na deze fundering hebben we een terreinverharding aangelegd van H-klinkers op het parkeerterrein van de vrachtauto’s. Op het parkeerterrein voor personenauto’s liggen gekleurde betonklinkers.

De inrichting en groenvoorzieningen zijn ook door RvB gerealiseerd. Bent u ook opzoek naar een doordacht plan voor uw nieuwe terreinverharding? Neem contact op met onze specialisten.

Opdrachtgever: Prologis B.V.

Projecten

bekijk meer
Biomassa centrale Lelystad
Biomassa centrale Lelystad
Bekijk dit bericht
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Bekijk dit bericht
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bekijk dit bericht