Aanleg parkeerterrein Eco-lab - RvB-Groep

Aanleg parkeerterrein Eco-lab

Bij Eco-lab in Nieuwegein heeft RvB de kracht van creativiteit getoond met de aanleg parkeerterrein. Eco-lab is marktleider in de levering van gespecialiseerde producten ter voorkoming van besmetting. Deze producten worden gebruikt in de agrarische industrie, drankenindustrie, zuivel-, vlees-, pluimvee- en voedselverwerkende industrie en farmaceutische industrie. Voor veel toepassingen biedt Eco-lab de perfecte hygiëne bescherming.

Aanleg parkeerterrein

Met een slimme fundering van RvB hebben we een parkeerterrein aangelegd waarbij we een grote besparing hebben gerealiseerd op de verharding. Door middel van een cementgebonden fundering, voldoet de verharding aan de eisen met een dunnere asfaltconstructie. De kracht van de hele verhardingsconstructie wordt door de fundering gedragen. De cementgebonden fundering is een speciale samenstelling waardoor het enorme belastingen aan kan. Bij de aanleg parkeerterrein kan dat een aanzienlijke besparing opleveren. Ook hebben we de rioleringssysteem ontworpen en aangebracht, en een onderdeel van bestrating voorzien.

RvB is specialist in het ontwerpen en aanleggen van terreinen welke veelvuldig belast worden. Meer dan 20 jaar ervaring en kennis maken ons expert. Door onze innovatieve en pragmatische inslag bekijken we projecten op een unieke wijze. Met onze ontwikkelde producten behalen we besparingen, versnellen we de bouwtijd of verhogen we de kwaliteit en levensduur.

Opdrachtgever: Rens de Bruijn BV

Projecten

bekijk meer
Biomassa centrale Lelystad
Biomassa centrale Lelystad
Bekijk dit bericht
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Bekijk dit bericht
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bekijk dit bericht