Milieustraat Cardiff UK | Projecten RVB Groep | Duurzaam & Efficiënt

Modulo Milieustraten

In Cardiff, de hoofdstad van Wales en de grootste stad van dit deel van het Verenigd Koninkrijk, wordt een milieustraat aangelegd met het unieke concept: Modulo Béton. Dit concept zorgt voor een optimale indeling en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Door met modulaire elementen de milieustraat aan te leggen, is de opdrachtgever in de toekomst vrij om uit te breiden, aan te passen of op een andere locatie de milieustraat weer op te bouwen.

Door de elementen gekoppeld aan elkaar te bevestigen en een hoogte te produceren waarbij er ruimte onder de milieustraat beschikbaar komt, is de efficientie van de milieustraat maximaal. Bovenop de milieustraat kunnen de bezoekers het afval afleveren en onder de milieustraat kan klein afval, chemisch afval, kantoorruimte, douchegelegenheid en opslag gecreëerd worden. Zo wordt de beschikbare ruimte dubbel gebruikt.

Plaatsing elementen

Het plaatsen van de elementen is een nauwkeurige opgave waarbij creativiteit en ervaring in het plaatsen van betonelementen en modulaire systemen vakmanschap vereisen. RvB heeft zich in haar meer dan 20 jarig bestaan onder andere gespecialiseerd in het modulair bouwen van milieustraten, terreinverhardingen, prefab rotondes en infiltratiesystemen. De snelheid van realiseren en de duurzaamheid van deze producten zorgen voor een verbetering van de toekomst. Het modulaire bouwen geeft in de toekomst meer mogelijkheden tot hergebruik of recycling.

Projecten

bekijk meer
Biomassa centrale Lelystad
Biomassa centrale Lelystad
Bekijk dit bericht
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Bekijk dit bericht
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bekijk dit bericht